fbpx
Recorrido de Novia

FABRIQUEM IL·LUSIÓ

Deixa't portar et sorprendrem

Realización de Proyectos Audiovisuales

Fes que el teu esdeveniment sigui el millor

Marquem la diferència

organizar Fiesta privada

FESTES, BODES, ANIVERSARIS, ACTORS ...

Una cosa diferent és a punt de passar

PROFESSIONALS QUE T'HO VAN A FACILITAR TOT

Què triar, com fer-ho, que passos donar, assessorament en tot.

Experimenta coses noves

Deixa'ns la teva il·lusió i oblida't de la resta

LA FÁBRICA DE EVENTOS


Els nostres serveis

Fotografia

Comptem amb professionals del sector i artistes, amb prou experiència, que compleixen les expectatives des d'un projecte molt íntim i petit fins un basat en l'espectacularitat i amb característiques més monumentals. La varietat entre els seus estils i forma de captar la realitat ens permeten complir amb les expectatives de molts dels nostres clients. Volem ajudar-te abans, durant i fins i tot després de l'organització i filmació del teu esdeveniment fet a mesura.

Planificació

T'ajudem a redactar un pla d'acció d'acord a les teves necessitats i aspiracions que s'ajusti a les teves necessitats, comptem amb professionals del sector audiovisual, hostaler, cinematogràfic, radial; i ens hem unit per tal de compartir la nostra necessitat de crear i oferir un servei de qualitat per ajudar-te. Explica'ns que vols fer.

Diseny

Realitzem dissenys de pàgines web i pàgines personals per a esdeveniments en concret: casaments, festes, banquets, comunions, negocis. D'aquesta manera pots recollir informació molt útil, com saber qui assistirà al teu esdeveniment i qui no. Tenim moltes idees, contacta'ns, conversem i veiem que podem fer Què et sembla?

¿Que més fem?

Sopars

Com a part d'un gran grup de persones i els seus interessos solem llançar sopars temàtica de tant en tant, tot depèn de l'època de l'any i la disponibilitat. Envia'ns un e-mail si vols rebre informació al respecte. És una gran oportunitat per conèixer gent nova.


Realització de vídeos en alta qualitat amb un estil cinematogràfic

Fent ús de tecnologia de punta i formats d'exhibició a full HD, 2k i 4k, el nostre lema és que visquis el teu esdeveniment gairebé o com una pel·lícula.

Et convidem a un cafè ....

Sentir-se lliure de trucar-nos i concertar una cita a la qual ens puguem conèixer i compartir criteris ...

Audiovisual

Volem explicar la teva història d'una manera diferent, presentar-te d'una manera interactiva cap al món, ja que per a nosaltres valen més les imatges que les paraules. Per a això vam realitzar espots publicitaris, vídeos corporatius, Tours 360 graus; utilitzant tecnologia de punta i un estil visual cinematogràfic.

Reuniones de equipo

nostre equip

Els que ens recomanen parlen
així de nosaltres

En el moment en què vaig trobar La Fàbrica d'esdeveniments tenia una cosa molt clara: necessitava un vídeo promocional del meu negoci. La connexió va ser gairebé química, vam quedar per a un cafè i d'allí van sorgir moltes idees que sempre van ser una suma a les que ja portava amb mi. Són professionals, seriosos i excel-lents persones. Us recomano una i mil vegades més.

Lluis Alonso
Dissenyador Web
Estic més que satisfeta amb eltreball de la Fabrica d'Esdeveniments. L'equip és molt professional i el resultat molt bonic!
Sonia Marill
Fotògrafa

Quand vaig pensar en el meu casament pensava que el que més m'interessava rescatar seria el record, poder viure el moment una i altra vegada, i cada moment que poso el meu vídeo es com si tornés al lloc, a més d'haver captat moments que ni jo mateix havia estat capaç fins i tot sent el meu casament. Gràcies pel vostre professionalisme, entrega i qualitat humana.

​ ​

Jordi Lladó Pla
Doctor

¿T'ayudem?

Volem utilitzar les nostres habilitats per d’una manera professional i estreta treballar junts. Volem impulsar el teu projecte, les teves idees, com si fossin les nostres T’animes?

Disseny
81%
Desenvolupament
77%
Fotografia
93%
Estratègia
84%

La nostra visió

Si encara no t’ha quedat clar qui som aquí et deixem aquest vídeo perquè ens coneguis una mica més, la nostra filosofia de treball i el que et proposem i com concebem el nostre dia a dia. Fes-li un cop d’ull!